Telefon

+47 95476941

E-post

post@tappogkork.no

Tapp & Kork er en bryggeripub midt i Molde sentrum. Vi har et bredt utvalg med egenprodusert, lokalt, nasjonalt og internasjonalt håndverksøl.

100% Craft!

Pub

Vi har et bredt utvalg av håndverksøl, servert fra våre 24 tappelinjer og vårt store lager med flasker. Her finner du øl fra vårt eget bryggeri, samt lokale, nasjonale og internasjonale bryggerier. Komplett oversikt over vårt sortiment, finner du på vår meny. Tapp & Kork har alle rettigheter og serverer både cider, mjød, vin og brennevin. Vi har byens kanskje beste utvalg i alkoholfrie øl, samt et godt utvalg av mineralvann

Våre kunnskapsrike bartendere finner alltid noe som passer din gane. Spør oss om råd, så hjelper vi deg med en reise gjennom ølens store spekter av smaker.


Bryggeri

I vårt bryggeri i 2. etasje brygger vi våre egne øl, som serveres i vår egen pub samt på utvalgte serveringssteder i Norge. De verdensvante har også opplevd at våre øl har blitt servert på serveringssteder i det store utland.

Vi er glade i å eksperimentere med ulike smaker, og brygger stadig nye, spennende og banebrytende øl. Dette kan vi gjøre fordi vi brygger små batcher på 500 liter, og fordi våre gjester alltid er på jakt etter nye spennende smaker. Oversikten over våre øl finner du på vår Untappd-side.


Ølsmaking

Vi arrangerer både egne og private ølsmakinger.

Privat ølsmaking

  • Firmaarrangement
  • Utdrikningslag
  • Bursdager
  • Selskap

Uansett anledning, kan vi på Tapp & Kork arrangere privat ølsmaking for små og store grupper. For forespørsel om privat ølsmaking, kontakt oss på post@tappogkork.no.

Ølsmaking

Vi arrangerer egne ølsmakinger med jevne mellomrom. Dette kan være smakinger med fokus på stil eller smakinger med fokus på bryggeri, både lokale, nasjonale og internasjonale. Følg med på våre arrangement på Facebook og kjøp billetter på Hoopla.