Telefon

+47 95476941

E-post

post@tappogkork.no

Vi trenger frivillige til å hjelpe oss på Molde Ølfestival i midten av juni!

Vil du være med å hjelpe til og bidra til den gode stemningen på vår festival? Molde Ølfestival er en av Norges største ølfestivaler og vi trenger din hjelp for å få gjennomført dette på den gode måten vi har klart tidligere.På Molde Ølfestival opplever du et fantastisk folkeliv, der du er med på å bidra til at folk koser ekstra mye! 

Fyll ut dette skjemaet for å melde deg som frivillig til Molde Ølfestival

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er IMG_9546-1024x683.jpg

Hvor mye må jeg jobbe?

Du velger selv hvor mye du vil jobbe, men minimum er 6 timer, én av dagene.

Hvilke oppgaver får jeg?

Opprigg

Torsdag og fredag skal Torget i Molde gjøres klart til festival. Her trenger vi hjelp til å få på plass telt, bord, og tappeutstyr til bryggerne, frakte fat med øl inn i kjølecontainer, rigge opp gjerder rundt område, sette opp bord og benker til publikum, sette på plass vannstasjoner, toalet, osv.

Nedrigg

Etter at festivalen er ferdig, må alt rigges ned igjen. Bord, benker, telt og annet utstyr pakkes ned og lastes på bil, ølfat fraktes tilbake til Tapp & Kork og området ryddes.

Rydding

Festivalen blir mye hyggeligere om det ser pent ut rundt oss. Her får du en ypperlig mulighet til å gå rundt og oppleve folkelivet og prate med folk, samtidig som en holder området rent for søppel. Papp, matrester, søl og tomme ølfat er ting vi ikke ønsker på området.

Logistikk

Det er alltid noe som oppstår eller ting vi ikke har tenkt på. Vi trenger en rull med teip, tusjen har eksplodert og lekker farge, eller vi har glemt å ta med et fat med øl. Her kan det være nødvendig med en liten svipptur innom Tapp & Kork å hente noe eller kjøre og kjøpe noe. Kort sagt: Være til hjelp når noe trengs.

Avløsing

Bryggeriene som stiller opp på festivalen er superhelter. Men superhelter trenger også hvile, mat og drikke. Uten mat og drikke… osv. Her trenger vi frivillige som kan være fungerende kranførere og ta over tappekranene ved behov. Oppsiden: Det er ekstremt god stemning bak baren!

What’s in it for me?

Mat og drikke

Du får matbonger og kan hente deg mat fra festivalens mattilbud. Drikke får du alltid i Flaskehalsen

Festivalbillett

Du slipper selvfølgelig å jobbe hele festivalen. Når du har fri, blir du med på festivalen som publikum og får smake på alle det gode som serveres.

Etterfest

På slutten av kvelden samles alle bryggere, ansatte og frivillige til en etterfest i 2. etg. på Tapp & Kork. Her serveres det mat og det settes på noe godt på kranene. Her er det på sin plass å advare om ekstremt god stemning og mye latter!

Unikt miljø

Gjennom mange år har vi opplevd at håndverksølbransjen er ekstremt inkluderende med mange fine folk. Å få være en del av dette miljøet er både interessant og givende, og ikke minst utrolig gøy!

Hvem kan melde seg som frivillig?

Vi trenger deg som har fylt 18 år, har ståpåvilje, er positiv og ikke er redd for å ta i et tak. Til gjengjeld får du et innsyn i verdens koseligste og mest inkluderende miljø, samt oppleve et yrende folkeliv på Torget i Molde.