images (1)

På arrangementet kommer Isaac Tremblay, en av stifterne og Fredric Ar Gall, bryggmester – samt en rekke av deres øl både på kranene og på flaske!
Le Trou du Diable åpnet som en liten bryggeripub i 2006, åpnet av de engasjerte hjemmebryggerne Isaac Tremblay og André Trudel i Shawinigan, Quebec, Canada. Første året produserte de 60.000 liter øl, og siden den gang har den canadiske håndverksølscenen skutt fart og Le Trou du Diable har på de ti årene i drift vokst til å nå produsere over en million liter. Øllisten har nå passert over 100 ulike øl i både europeiske og amerikanske stiler, og har vunnet dem mange priser i både Nord-Amerika og Europa. I nyere tid har de også bygget seg opp et omfattende fatlagringsprogram under fanen «Brassin Spécial». På arrangementet vil det være en god blanding, og noe for enhver smak!
Tid: onsdag 30. september kl 19.00
Pris: 300,-
Varighet: ca 90 minutt
Bindende påmelding til post@tappogkork.no, eller ta kontakt i baren.