Jubileet nærmer seg, og 8. juli vil være det være «Brewerybattle» .
Det vil bli en konkurranse mellom Halvor fra Ego Brygghus og Lars Kristian fra Qvart Ølkompani. Det vil bli 4 runder med øl, hver runde har 2 øl i lik stil (totalt 8 forskjellige øl) og dere kårer vinner i hver runde. Det bryggeriet som vinner får brygge en batch til Tapp & Korks neste jubileum 🙂 Billetter er lagt ut på Hoopla, og jubileumsprisen vil være kun kr 300,- inkl billettavgift. Her vil det bli førstemann til mølla 🙂 Flere morsomheter vil bli annonsert, følg med.
Billettsalg: https://tappogkork.hoopla.no/sales/tappogkorkoneyear/

Ekslusiv lansering!
For alle med billetter til Brewerybattle vil det bli mulig å være blant de første som får smake Tapp & Kork sitt jubileumsøl brygget av Qvart Ølkompani fra kl 17.00.
Det vil kun være åpent for de med billetter frem til arrangementslutt ca kl 20.30.